Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe...
Cauta produse naturiste:
Termeni si conditii Produse Naturiste

CONDITII GENERALE DE UTILIZARE S.C. BIO VITAL CONSULTING S.R.L. si www.produse-naturiste.corpul-uman.com sunt companii românesti înregistrate în România ce se supun legilor referitoare la protectia consumatorilor. Facem toate demersurile pentru ca Dumneavoastra sa beneficiati de cel mai bun tratament si grija fata de client. Termenii si conditiile noastre nu va afecteaza drepturile statutare.

Acesti termeni de utilizare sunt aplicabili utilizarii site-ului www.produse-naturiste.corpul-uman.com (denumit in continuare Furnizor). Orice persoana care acceseaza acest website (denumita in continuare Utilizator) trebuie sa citeasca Termenii de utilizare prezentati in continuare, inainte de accesarea informatiei de pe website, si trebuie sa accepte acesti Termeni de utilizare fara alte limitari sau rezerve. Furnizorul isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime Termenii de utilizare.

În continuare va vom prezenta conditiile în care echipa Produse-Naturiste.Corpul-Uman permite utilizarea acestui site.

DESCRIEREA SERVICIULUI

www.produse-naturiste.corpul-uman.com administreaza servicii de tip consultanta ale utilizatorilor. Alte servicii noi care vor fi implementate, in cadrul www.produse-naturiste.corpul-uman.com sunt supuse acelorasi conditii, in afara de cazul in care nu se prevede altfel.

DEFINITII

In intelesul acestor conditii, urmatorii termeni vor fi definiti dupa cum urmeaza:
- Utilizator - orice persoana interesata de furnizarea serviciului;
- Serviciu - asigurarea accesului utilizatorului la date si informatii transmise de echipa corpul-uman prin Internet, cu ajutorul acestui site;
- Companii asociate - persoane juridice sau fizice, parteneri.
OBLIGATIILE UTILIZATORULUI

Utilizatorul este de acord sa foloseasca serviciul numai în scopuri legale. Utilizatorul se obliga:

a) sa nu modifice, distribuie, transmita, afiseze, publice, reproduca, acorde licente, creeze produse derivate, transfere sau vanda orice fel de informatie sau serviciu obtinute de/pe sau prin intermediul acestui site web;

b) sa nu permita si sa nu autorizeze folosirea de catre o alta persoana a serviciul sau site-ului www.produse-naturiste.corpul-uman.com pentru a transmite sau a receptiona materiale care contravin dispozitiilor legale în vigoare sau au un continut obscen, abuziv, vulgar, defaimator, ofensator, amenintator, xenofob, încalca orice alt drept de proprietate intelectuala sau afecteaza intimitatea altei persoane, îndeamna la ura rasiala, etnica sau este în orice alt mod ofensator;

c) nu va permite si nu va desfasura activitatea de cracking sau hacking (cracking sau hacking înseamna trecerea neautorizata peste serviciul de autentificare al utilizatorului sau alte servicii de securitate ale oricarei retele, server, server web sau cont de utilizator), sau atacuri de tipul „Denial of Service” (Atacuri de tip „refuzul serviciului” - „Denial of Service” inseamna interferenta cu Serviciul, referitor la oricare utilizator, retea sau server, in acest fel blocand accesul la/de la Serviciu). Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor vor fi actionati în instanta.

CONTINUT

Toate informatiile, respectiv date, text, software, fotografii, grafice, mesaje sau alte materiale (denumite în continuare "CONTINUT"), indiferent daca au fost afisate în mod public sau transmise individual sau privat, revin în responsabilitatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale, respectiv dumneavoastra si nu echipa Produse-Naturiste.Corpul-Uman, sunteti responsabili pentru toate materialele pe care le încarcati/puneti la dispozitie în mod public pe contul dvs.

Sunteti de acord sub sanctiunea aplicarii prevederilor legale în vigoare în România sa nu folositi serviciile puse la dispozitie de echipa corpul-uman, prin intermediul sau, pentru a:

- falsifica datele de identificare, cu scopul de a deghiza sau ascunde originea oricarui continut transmis prin intermediul echipei corpul-uman.com sau sa dezvolte pagini ori imagini ascunse;

- încarca, posta, difuza sau transmite în alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare în orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de încredere ( ex. informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate/ sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate);

- încarca, posta, difuza sau transmite în alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, "junk mail", "spam", scrisori în lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop;

- încarca, posta, difuza sau transmite în alt mod orice material care contine virusi sau orice alt tip de cod, fisiere, sau programe care sunt create sa distruga, întrerupa sau sa limiteze functionarea site-ului www.produse-naturiste.corpul-uman.com

Acest site web (exclusiv site-uri ale tertelor parti spre care exista linkuri) este controlat de catre echipa www.produse-naturiste.corpul-uman.com. Prin accesarea acestui site, Utilizatorul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate în concordanta cu legile in vigoare, iar Utilizatorul admite sa se supuna competentei exclusive a instantelor judecatoresti de pe teritoriul României. Acest site web poate fi accesat de oriunde în România si de peste hotare. Echipa www.produse-naturiste.corpul-uman.com nu ofera nici o asigurare conform careia continutul acestui site se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari în afara României. Daca Utilizatorul acceseaza acest site din afara României, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului în care se afla.

CONTINUTUL OFERTELOR PERSONALE PE SITE

Întregul continut al www.produse-naturiste.corpul-uman.com, incluzând design-ul site-ului, texte, imagini, grafice, programe, grafica web sau orice alte date, este proprietatea S.C. BIO VITAL CONSULTING S.R.L. si/sau a asociatilor/ partenerilor/ furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea acestora fara acordul scris a bikexpert.ro se pedepseste conform legilor în vigoare.

Produse-Naturiste.Corpul-Uman.com garanteaza utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site si nu îi confera dreptul de a descarca/ modifica/ reproduce/ copia partial sau integral site-ul sau de a exploata site-ul în orice alt mod, în scopuri comerciale sau contrare intereselor Produse-Naturiste.Corpul-Uman.com, fara acordul scris al acestuia.

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul Produse-Naturiste.Corpul-Uman.com , va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor Produse-Naturiste.Corpul-Uman.com si va pune în miscare cercetarea penala împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

OBLIGATII LA INREGISTRARE

Pentru a folosi serviciile oferite, va obligati sa:

1) furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de înregistrare si
2) mentineti sau actualizati, atunci când situatia o cere, datele de înregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.

Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, echipa www.produse-naturiste.corpul-uman.com are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate încercarile curente sau viitoare de folosire a serviciului. De asemenea, echipa www.produse-naturiste.corpul-uman.com este exonerata de orice raspundere pentru orice fel de prejudiciu cauzat utilizatorului ca urmare a furnizarii de catre acesta a unor date neconforme cu realitatea sau incomplete.

PRACTICI GENERALE PRIVIND UTILIZAREA SI STOCAREA

Ati luat la cunostinta ca echipa Produse-Naturiste.Corpul-Uman.com stabileste  un set de practici generale si limitari privind folosirea serviciilor. În prezent, fiecare cont deschis beneficiaza de un numar nelimitat de anunturi care pot fi postate, dimensiunea maxima a unui fisier ce intra în componenta unui anunt este de 100 KB, fisierele mai mari decât 100 KB, neputând fi transferate pe server, iar tipul fisierelor acceptate sunt doar din categoria imagini: exclusiv extensiile .jpg, .jpeg si .gif.

Accesarea contului este considerat login-ul realizat cu succes folosind numele de cont si parola; pentru update-ul anuntului personal se vor folosi exclusiv formularele specifice si disponibile pe echipa www.produse-naturiste.corpul-uman.com prin protocolul HTTP prin portul 80 (HTTP:8080).

ÎNCETAREA COLABORARII

Echipa medici-online, poate bloca accesul dvs. la serviciile oferite de catre www.produse-naturiste.corpul-uman.com in cazul in care constata ca ati incalcat cu buna stiinta termenii si conditiile afisate pe site.

PUBLICITATE SI PROMOTII

www.produse-naturiste.corpul-uman.com distribuie catre utilizatorii sai comunicari comerciale sub forma de Newsletter. Abonarea si dezabonarea la newsletterul distribuit de site-ul www.produse-naturiste.corpul-uman.com este gratuita si voluntara. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricând se poate solicita dezabonarea prin email.

Abonatii Newsletter-ului www.produse-naturiste.corpul-uman.com pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si în conditiile în care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele catre care au fost redirectionate aceste mesaje initiate de www.produse-naturiste.corpul-uman.com, se considera ca au fost informate în prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului document. În acest context, www.produse-naturiste.corpul-uman.com nu poate fi facut raspunzator sub nici o forma de actiunile abonatilor sai. www.produse-naturiste.corpul-uman.com îsi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la Newsletter fara o notificare prealabila despre aceasta intentie, daca www.produse-naturiste.corpul-uman.com are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

LIMITAREA RASPUNDERII

Va atragem atentia in privinta comunicatiilor pe Internet, cum ar fi e-mailul, care nu sunt securizate decat in urma incriptarii. Informatia pe care o puneti la dispozitie ar putea fi rutata printr-un numar de servere inainte de a ajunge la destinatie - aceasta este natura Internetului. Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea pentru accesul neautorizat sau pierderea informatiilor personale care este in afara controlului sau.

Furnizorul isi rezerva dreptul de a modifica continutul acestei declaratii de confidentialitate in orice moment ca raspuns la schimbarile intervenite in legislatia in vigoare.

SECURITATE

Utilizatorul ia la cunostinta ca echipa www.produse-naturiste.corpul-uman.com nu poate controla si nu ofera alt fel de garantii privind securitatea informatiilor care trec prin reteaua sa de comunicatii si prin Internet sau prin Serviciu decât cele cerute de legea româna în vigoare.

Utilizatorul ia la cunostinta ca serviciile sunt disponibile prin Internet si desi echipa corpul-uman.com va face tot ce ii sta în putinta pentru a mentine securitatea informatiilor, nu poate garanta ca informatia pe care Utilizatorul o primeste sau o trimite folosind serviciul va fi permanent în siguranta.

CONEXIUNEA LA ALTE RETELE

Website-ul Produse-Naturiste.Corpul-Uman contine câteva link-uri catre alte website-uri. Aceste link-uri sunt oferite pentru asistenta utilizatorului. Aceste link-uri sunt independente de website-ul Produse-Naturiste.Corpul-Uman, iar www.produse-naturiste.corpul-uman.com  nu poate controla continutul unor astfel de website-uri. Informatia prezentata de aceste link-uri nu reprezinta neaparat punctul de vedere al www.produse-naturiste.corpul-uman.com  . Produse-Naturiste.Corpul-Uman declina responsabilitatea/raspunderea pentru continutul unor astfel de website-uri si nu va fi facuta responsabila pentru nicio paguba de orice fel suferita de utilizatorii unor astfel de website-uri. Ramâne la aprecierea dvs daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu în considerare informatia gasita acolo. Serviciile de web si mailing sunt dezvoltate de firme partenere specializate iar firma respectiva nu poate fi responsabila pentru orice inconvenient de natura informatica, precum virusi prezensi pe site sau în mailuri, disfunctionalitati software, hacking, etc.

DATE CU CARACTER PERSONAL

Prin accesarea acestui site sunteti de acord cu faptul ca echipa corpul-uman.com are dreptul de a prelucra datele cu caracter personal ale dumneavoastra, dezvaluite ca urmare a folosirii serviciului de catre Utilizator. S.C. BIO VITAL CONSULTING S.R.L. este inregistrata ca operator de date cu caracter personal, conform legii 677/2011.

LIVRAREA

Livrarile se vor efectua numai catre adresa/adresele mentionate in comenzile plasate, de luni pana vineri, cu exceptia zilelor de sarbatoare legala.

Transportul se face GRATUIT pentru comenzile cu valoare ce depaseste 500 de lei. Pentru comenzile care au valoare mai mica sau egala cu 500 lei, transportul are este in cuantum de 30 de lei (livrarea se face prin curier), intr-una din locatiile standard (accesibile la pagina http://www.fancourier.ro/wp-content/uploads/2013/09/locatiiFAN-complet.pdf). Pentru alte locatii, diferite de cele standard, pretul poate fi mai mare, acesta aparand in factura trimisa catre client. Taxa de transport va aparea pe factura, impreuna cu restul produselor comandate, cumparatorul nemaiplatind nimic in plus curierului in afara de valoarea comenzii confirmate.

Produsele comandate se livreaza în toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare impus de persoana fizica sau juridica, ce detine calitatea de vânzator. Livrarea prin echipa www.produse-naturiste.corpul-uman.com  intra în responsabilitatea noastra si ne asumam întreaga raspundere pentru livrarea în stare perfecta, în ambalajul original, sigilat al producatorului (acolo unde este cazul).

Costul transportului si plata acestuia revine în raspunderea utilizatorului si depinde de distanta pâna la locatia Dvs. si de modalitatea de expediere.

Transportul se efectueaza prin curier rapid, taxele aferente sunt specificate în acest document si in cosul de cumparaturi. Veti primi un colet cu toate titlurile comandate. În cazul în care cel putin un titlu nu este disponibil, va vom contacta prin email sau telefonic pentru a va informa.

Comanda va ajunge, in majoritatea cazurilor, a doua zi lucratoare dupa confirmarea telefonica a comenzii. www.produse-naturiste.corpul-uman.com nu isi asuma nicio responsabilitate pentru intarzieri de livrare ale curierului, indiferent de motivul acestora, inclusiv urmatoarele: adrese sau date de contact oferite gresit in comanda, curierul nu gaseste pe nimeni la adresa mentionata si nu reuseste sa ia legatura cu destinatarul, greseli de sistem ale Curierului, situatii exceptionale precum drumuri inzapezite/inundate/blocate, accidente in care este implicata masina de transport etc.

Pentru optimizarea livrarilor si evitarea unor greseli din partea transportatorului, se recomanda cumparatorului sa mentioneze mereu CODUL POSTAL in comenzile plasate. www.produse-naturiste.corpul-uman.com nu isi asuma raspunderea pentru posibilele daune suferite de client din cauza depasirii sau modificarii termenului de livrare a produselor, independent de culpa noastra.

Operatorii de comenzi fac tot posibilul ca produsele sa fie ambalate corespunzator, astfel incat in conditii normale de transport acestea sa ajunga impecabile la destinatie. Cu toate acestea, pot aparea situatii in care coletul sa fie avariat in timpul transportului. www.produse-naturiste.corpul-uman.com nu isi asuma raspunderea pentru produsele lovite/zgariate/deteriorate in timpul transportului, nu despagubeste si nu schimba astfel de produse. Se recomanda sa verificati integritatea coletului la primire si sa semnalati curierului eventualele stricaciuni ale ambalajului. 

Produsele se livreaza în limita stocului disponibil. www.produse-naturiste.corpul-uman.com nu poate garanta disponibilitatea în stoc a tuturor produselor prezentate. Oferta produselor afisate este valabila în limita stocului disponibil. www.produse-naturiste.corpul-uman.com îsi rezerva dreptul de a decala termenele de livrare, în situatia în care produsul sau produsele comandate nu sunt disponibile în stoc la momentul primirii comenzii sau in orice alte situatii ce pot aparea. Clientii vor fi informati si consultati cu privire la mentinerea sau anularea comenzii.

RETURUL PRODUSELOR

Pentru a va proteja, www.produse-naturiste.corpul-uman.com opereaza o politica de rambursare flexibila. În cazul în care produsul comandat nu corespunde cerintelor dumneavoastra sau prezinta defecte de fabricatie, puteti solicita înlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui în termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, pe cheltuiala cumparatorului, în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au însotit.

Cumparatorul achita taxele de transport tur-retur pentru schimbul produsului, la care se pot adauga 30 lei in cazul in care produsul i-a fost livrat initial cu transport gratuit. În acest sens va rugam sa ne contactati imediat prin telefon sau email pentru stabilirea detaliilor. Adresa de retur este Str. Prieteniei nr. 2, Bl. A13, Sc. A, Ap. 4, Sector 3, Bucuresti.

Rambursarea contravalorii produselor se va face in termen de 10 zile lucratoare de la retur prin transfer bancar.
In functie de constatarile realizate referitor la starea produsului/produselor si a accesoriilor returnate (produs desigilat, incomplet, avariat, etc), www.produse-naturiste.corpul-uman.com isi rezerva dreptul de a retine din valoarea produsului/produselor comandat/e o taxa de utilizare si/sau o taxa de procesare administrativa.

Returul produselor existente pe www.produse-naturiste.corpul-uman.com se supune O.G. nr. 130 din 31 august 2000 privind protectia consumatorilor la încheierea si executarea contractelor la distanta, republicata numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid.

Ne rezervam dreptul de a nu accepta primirea retururilor fara notificare scrisa prealabila. Nu se pot returna produsele care au fost preparate personalizat (creme, etc.) conform solicitarilor din comanda, sau alte componente preparate realizate dupa cerintele specifice ale cumparatorului, precum si marfa vanduta la promotie.
 
ÎNSTIINTARI

Înstiintarile catre utilizatori pot fi facute fie pe cale electronica, prin e-mail fie prin posta obisnuita. Echipa www.produse-naturiste.corpul-uman.com mai poate face notificari cu privire la schimbarea Termenilor si Conditiilor sau alte chestiuni prin afisarea de înstiintari catre utilizatori în mod general în cadrul serviciilor.

CONTACT

Pentru orice întrebari sau sugestii va rugam sa scrieti mail la [email protected].
Echipa www.produse-naturiste.corpul-uman.com

© Copyright www.produse-naturiste.corpul-uman.com

BIO VITAL CONSULTING
Str. Prieteniei nr. 2, Sect. 3, Bucuresti
Va rugam sa ne aduceti la cunostinta orice încalcare a acestor Termeni si Conditii la urmatoarea adresa: [email protected].

REGULAMENT CU PRIVIRE LA PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
                          
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 102/2005 privind înfiintarea si functionarea Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, SC BIO VITAL CONSULTING SRL, în calitate de operator date cu caracter personal, are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de client, un membru de familie al acestuia ori de terti. Ne obligam ca datele cu caracter personal vor fi:
 
    * prelucrate cu buna credinta si în conformitate cu dispozitiile legale;
    * colectate în scopuri determinate, explicite si legitime;
    * adecvate, pertinente si neexcesive, prin raportare la scopul în care sunt colectate si ulterior prelucrate;
    * exacte si actualizate; datele inexacte sau incomplete din punct de vedere al scopului pentru care sunt colectate si respectiv prelucrate vor fi sterse sau rectificate;
    * stocate într-o forma care sa permita identificarea persoanei vizate strict pe perioada necesara realizarii scopurilor în care datele sunt colectate si prelucrate.
 
1. Datele prelucrate

Societatea noastra va prelucra urmatoarele date cu caracter personal:

    * numele si prenumele
    * telefon/fax/email
    * adresa sau resedinta
    * profesia

Prelucrarea datelor cu caracter special prevazute la art. 7 alin. 2 lit. a) din Legea nr. 677/2001, respectiv a prelucrarii codului numeric personal sau a altor date cu caracter personal având o functie de identificare de aplicabilitate generala, sunt strict limitate la cazurile prevazute de lege. Prelucrarile de date cu caracter personal se efectueaza numai daca persoana vizata si-a dat consimtamântul, în mod expres si neechivoc, pentru acea prelucrare.

Consimtamântul nu este necesar în urmatoarele cazuri:
    * când prelucrarea este necesara în vederea executarii unui contract sau antecontract la care persoana vizata este parte ori în vederea luarii unor masuri, la cererea acesteia, înaintea încheierii unui contract sau antecontract;
    * când prelucrarea este necesara în vederea protejarii vietii, integritatii fizice sau sanatatii persoanei vizate ori a unei alte persoane amenintate;
    * când prelucrarea este necesara în vederea îndeplinirii unei obligatii legale a operatorului;
    * când prelucrarea este necesara în vederea aducerii la îndeplinire a unor masuri de interes public sau care vizeaza exercitarea prerogativelor de autoritate publica cu care este investit operatorul sau tertul caruia îi sunt dezvaluite datele;
    * când prelucrarea priveste datele obtinute din documente accesibile publicului, conform legii;
    * când prelucrarea este facuta exclusiv în scopuri statistice, de cercetare istorica sau stiintifica, iar datele ramân anonime pe toata durata prelucrarii.
 
2. Scopul colectarii datelor este îndeplinirea obiectului de activitate al societatii, respectiv ACTIVITATILE DE PRELUCRARE SI VANZARE A COMENZILOR. Furnizarea acestor date, necesare în vederea asigurarii acuratetii informatiilor si continutului documentelor întocmite în exercitarea activitatii societatii noastre, constituie o obligatie a clientului.
 
3. Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari, cu consimtamântul clientului: persoanei vizate.

Autoritatile publice carora li se comunica date în cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari si în consecinta, nu va fi necesar consimtamântul persoanei vizate (de ex.: datele personale solicitate de instantele de judecata, procurori, organe de urmarire penala, daca sunt necesare desfasurarii unei anchete).

4. Garantii
Conform Legii nr. 677/2001, orice persoana vizata beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, se garanteaza respectarea dreptului de opozitie la prelucrarea datelor personale care va privesc si de a solicita stergerea datelor, cu exceptia datelor a caror prelucrare are caracter obligatoriu, respectiv prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala.
 
Societatea SC BIO VITAL CONSULTING SRL, în calitate de operator de date cu caracter personal, ii revin urmatoarele obligatii de informare:

    * În cazul în care datele cu caracter personal sunt obtinute direct de la persoana vizata, cu exceptia cazului în care aceasta persoana poseda deja informatiile respective, operatorul ii va aduce la cunostinta:

          o identitatea operatorului si a reprezentantului acestuia, daca este cazul;
          o scopul în care se face prelucrarea datelor;
          o informatii suplimentare, precum: destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor; daca furnizarea tuturor datelor cerute este obligatorie si consecintele refuzului de a le furniza; existenta drepturilor prevazute de prezenta lege pentru persoana vizata, în special a dreptului de acces, de interventie asupra datelor si de opozitie, precum si conditiile în care pot fi exercitate;
          o orice alte informatii a caror furnizare este impusa prin dispozitie a autoritatii de supraveghere, tinând seama de specificul prelucrarii.

    * În cazul în care datele nu sunt obtinute direct de la persoana vizata, în momentul colectarii datelor sau, daca se intentioneaza dezvaluirea acestora catre terti, cel mai târziu pâna în momentul primei dezvaluiri, operatorul este obligat sa furnizeze persoanei vizate cel putin urmatoarele informatii, cu exceptia cazului în care persoana vizata poseda deja informatiile respective:

          o identitatea operatorului si a reprezentantului acestuia, daca este cazul;
          o scopul în care se face prelucrarea datelor;
          o informatii suplimentare, precum: categoriile de date vizate, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, existenta drepturilor prevazute de prezenta lege pentru persoana vizata, în special a dreptului de acces, de interventie asupra datelor si de opozitie, precum si conditiile în care pot fi exercitate;
          o orice alte informatii a caror furnizare este impusa prin dispozitie a autoritatii de supraveghere, tinând seama de specificul prelucrarii.

      Pentru exercitarea acestor drepturi, persoanele vizate se pot adresa catre societatea noastra cu o cerere scrisa, datata si semnata.

Dreptul de acces

Orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la SC BIO VITAL CONSULTING SRL, la cerere si în mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta. SC BIO VITAL CONSULTING SRL este obligat, în situatia în care prelucreaza date cu caracter personal care privesc solicitantul, sa comunice acestuia, împreuna cu confirmarea, cel putin urmatoarele:

a)informatii referitoare la scopurile prelucrarii, categoriile de date avute în vedere si destinatarii sau categoriile de destinatari carora le sunt dezvaluite datele;
b)comunicarea într-o forma inteligibila a datelor care fac obiectul prelucrarii, precum si a oricarei informatii disponibile cu privire la originea datelor;
c)informatii asupra principiilor de functionare a mecanismului prin care se efectueaza orice prelucrare automata a datelor care vizeaza persoana respectiva;
d)informatii privind existenta dreptului de interventie asupra datelor si a dreptului de opozitie, precum si conditiile în care pot fi exercitate;
e)informatii asupra posibilitatii de a consulta registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, prevazut la art. 24 din Legea 677/2001, de a înainta plângere catre autoritatea de supraveghere, precum si de a se adresa instantei pentru atacarea deciziilor SC MARCOSER SRL, în conformitate cu dispozitiile prezentei legi.

(2)Persoana vizata poate solicita de la SC BIO VITAL CONSULTING SRL informatiile printr-o cerere întocmita în forma scrisa, datata si semnata. În cerere solicitantul poate arata daca doreste ca informatiile sa îi fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.

(3)SC BIO VITAL CONSULTING SRL este obligat sa comunice informatiile solicitate, în termen de 15 zile de la data primirii cererii.
 
Dreptul de interventie asupra datelor

Orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la SC BIO VITAL CONSULTING SRL, la cerere si în mod gratuit:

a) rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi, în special a datelor incomplete sau inexacte;
b) transformarea în date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma Legii 677/2001
Pentru interventia asupra datelor persoana vizata va înainta SC BIO VITAL CONSULTING SRL o cerere întocmita în forma scrisa, datata si semnata. În cerere solicitantul poate arata daca doreste ca informatiile sa îi fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.

SC BIO VITAL CONSULTING SRL este obligat sa comunice masurile referitoare la persoana vizata, în termen de 15 zile de la data primirii cererii.
 
Dreptul de opozitie

Persoana vizata are dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca date care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor în care exista dispozitii legale contrare. În caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele în cauza.

Persoana vizata are dreptul de a se opune în orice moment, în mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate în scop de marketing direct, în numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti într-un asemenea scop.

În vederea exercitarii drepturilor persoana vizata va înainta SC BIO VITAL CONSULTING SRL o cerere întocmita în forma scrisa, datata si semnata. În cerere solicitantul poate arata daca doreste ca informatiile sa îi fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.

SC BIO VITAL CONSULTING SRL este obligat sa comunice persoanei vizate masurile luate în termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului.

5. Încheierea operatiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal
Datele prelucrate vor fi stocate, conform art. 4 alin. (1) lit. e) din Legea nr. 677/2001, pe durata necesara realizarii scopurilor în vederea carora au fost colectate si ulterior prelucrate.

Aceasta poate fi, dupa caz:
    * durata valabilitatii contractului de COMERCIAL încheiat cu persoana vizata pentru furnizarea serviciilor operatorului si pentru perioada de arhivare a acestora, stabilita prin acte normative;
    * perioada necesara colectarii datelor/recuperarii creantelor;
    * ulterior, in scopuri de marketing.

În ceea ce priveste stergerea, distrugerea si arhivarea, procedura interna si modalitatile de realizare a acestor operatiuni, se stabilesc de catre fiecare operator, cu exceptia procedurii care se desfasoara potrivit prevederilor legale privind arhivele nationale. SC BIO VITAL CONSULTING SRL, datorita activitatii pe care o desfasoara, este obligata, în baza unor dispozitii legale speciale, sa pastreze datele o anumita perioada de timp, dar dupa expirarea acesteia trebuie sa procedeze în una din modalitatile prevazute mai sus.

În cazul transferului datelor catre alt operator, este necesar ca operatorul initial sa garanteze ca prelucrarile efectuate de tert au scopuri similare cu prelucrarea initiala. În acest caz, societatea noastra este obligata ca, în momentul colectarii datelor sau, daca se intentioneaza dezvaluirea acestora catre terti, cel mai târziu pâna în momentul primei dezvaluiri, sa furnizeze persoanei vizate, informatiile prevazute la art. 12 alin. (1) din Legea nr. 677/2001.

S.C. BIO VITAL CONSULTING S.R.L. este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Daelor cu Caracter Personal, avand numarul 26686.

6. Masuri luate pentru asigurarea securitatii prelucrarii

SC BIO VITAL CONSULTING SRL ia toate masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.


a.      Utilizatorii care au acces la baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt doar din conducerea unitatii (administrator, director general, director economic), fiecare dintre acestia acceaza baza de date cu propriul nume de cont si parola.
b.      Utilizatorii acceseaza datele cu caracter personal numai pentru indeplinirea atributiilor de serviciu;
c.       Computerele de la care se acceseaza baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt in incaperi la care accesul este restrictionat; unitatile de calcul au implementate solutii de protectie antivirus, antispam si firewall updatate la zi.
d.       Imprimarea datelor cu caracter personal se realizeaza numai de catre utilizatorii autorizati pt aceasta operatiune si numai in scopuri cerute de legile in vigoare (facturi, avize de insotire a marfii, contracte comerciale).

      Accesul la punctul de lucru al societatii unde se afla serverul este monitorizat video si dotat cu sistem de alarma, iar datele cu caracter personal sunt stocate electronic in fisiere securizate, protejate de parola. Informatiile pe suport de hartie sunt pastrate in dosare speciale, la care au acces doar angajatii societatii, carora le incumba obligatia de confidentialitate.


Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice “Bio Vital Consulting” SRL are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este scop comercial (pentru onorarea comenzilor si/sau contractelor), statistica, marketing si publicitate.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru onorarea comenzilor (daca este cazul) si procesarea informatiilor in scop statistic si pentru marketing si publicitate.

Refuzul dvs. determina imposibilitatea inregistrarii ca user pe site-ul societatii si utilizarii serviciilor societatii.

Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si pot fi comunicate numai urmatorilor destinatari:

- Colaboratorilor, respectiv societati care au ca obiect furnizarea de servicii informatice si servicii de publicitate si marketing.
Tratamente naturiste
Aboneaza-te GRATUIT!
Vei primi primul ofertele noastre speciale!
Produse naturiste
Produse naturiste | Tratamente naturiste
Produsul lunii

Si tu poti beneficia de el!

Digestime 325Mg 20Cps Adams Vision - Produse naturiste


Top produse naturiste
Despre produse naturiste

Ce trebuie să faci în cazul unui accident?
Ce trebuie să faci în cazul unui accident? Este foarte important să ai nişte cunoştiinţe de bază asupra primului ajutor oriunde ai merge. [ mai mult ]

Toate articolele despre produse naturiste...